Húsz fok! Emberek, akár húsz (20!) fok is lehet ma!

Magyarország pillanatnyi időjárása 2018. március 11-én hajnali 6 óra 40-kor.Fotó: Országos Meteorológiai Szolgálat

Jó reggelt kívánok, innen is üzenném Borsodba, Zemplénbe, ahol pillanatnyilag áll a köd, hogy az ország többi részén szikrázó napsütésre ébredtünk - ok, Nyirbogáton esik, de ott az anomália a normális. Van, ahol a hőmérséklet már ezen a hajnali órán is a tíz fokot verdesi, és ez még csak a kezdet. Mármint hőmérsékletileg, mert délelőtt egy kicsit befelhősödik az idő, de így is melegedni fog. Baranyában akár 16 fok is lehet, Észak-Magyarországon viszont csak 6-8. Ott délután is alig éri majd el a tíz fokot a hőmérséklet, bezzeg az ország nyugati felében 15-20 fok is lehet.

Néhol ugyan előfordulhat kisebb eső, zápor, de jellemzően száraz, szeles idő lesz, ideális a szabadtéri programokhoz. Kellemes pihenést!

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.