Húsz fok! Emberek, akár húsz (20!) fok is lehet ma!

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem
Magyarország pillanatnyi időjárása 2018. március 11-én hajnali 6 óra 40-kor.Fotó: Országos Meteorológiai Szolgálat

Jó reggelt kívánok, innen is üzenném Borsodba, Zemplénbe, ahol pillanatnyilag áll a köd, hogy az ország többi részén szikrázó napsütésre ébredtünk - ok, Nyirbogáton esik, de ott az anomália a normális. Van, ahol a hőmérséklet már ezen a hajnali órán is a tíz fokot verdesi, és ez még csak a kezdet. Mármint hőmérsékletileg, mert délelőtt egy kicsit befelhősödik az idő, de így is melegedni fog. Baranyában akár 16 fok is lehet, Észak-Magyarországon viszont csak 6-8. Ott délután is alig éri majd el a tíz fokot a hőmérséklet, bezzeg az ország nyugati felében 15-20 fok is lehet.

Néhol ugyan előfordulhat kisebb eső, zápor, de jellemzően száraz, szeles idő lesz, ideális a szabadtéri programokhoz. Kellemes pihenést!

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.