Húsz fok! Emberek, akár húsz (20!) fok is lehet ma!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Magyarország pillanatnyi időjárása 2018. március 11-én hajnali 6 óra 40-kor.Fotó: Országos Meteorológiai Szolgálat

Jó reggelt kívánok, innen is üzenném Borsodba, Zemplénbe, ahol pillanatnyilag áll a köd, hogy az ország többi részén szikrázó napsütésre ébredtünk - ok, Nyirbogáton esik, de ott az anomália a normális. Van, ahol a hőmérséklet már ezen a hajnali órán is a tíz fokot verdesi, és ez még csak a kezdet. Mármint hőmérsékletileg, mert délelőtt egy kicsit befelhősödik az idő, de így is melegedni fog. Baranyában akár 16 fok is lehet, Észak-Magyarországon viszont csak 6-8. Ott délután is alig éri majd el a tíz fokot a hőmérséklet, bezzeg az ország nyugati felében 15-20 fok is lehet.

Néhol ugyan előfordulhat kisebb eső, zápor, de jellemzően száraz, szeles idő lesz, ideális a szabadtéri programokhoz. Kellemes pihenést!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.