Megvert egy utast a BKK biztonsági őre a 4-es, 6-os villamoson

Szinte megállás nélkül verte a BKK biztonsági őre a 4-es, 6-os villamos egyik utasát szombat hajnalban a Mechwart ligetnél - számolt be róla az RTL Híradó. Ököllel is ütötte és a földön is rugdosta, az esetről egy másik utas videót készített.

Végül megállt a villamos, rendőrök jöttek, akik a videót készítő utas szerint a megvert férfit vitték el. Az utas azt is hozzátette, hogy féltek közbelépni.

A Híradó kérdésére a BKK közölte, hogy elfogadhatatlannak tartják a történteket, és kezdeményezték az alvállalkozó biztonsági cégnél, hogy azonnal vizsgálják ki az esetet, az érintett őr pedig addig nem dolgozhat.

A rendőrség közölte, hogy a megvert utas ellen eljárást indítottak, amiért meglökött egy ellenőrt, amikor az a jegyét kérte.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.