Lana Del Rey a Szigeten

Kedd délután jelentette be a Sziget, hogy újabb világsztárral bővült az idei fellépők névsora: a világ jelenleg egyik legnépszerűbb énekesnője, Lana Del Rey is érkezik Budapestre. 

Vannak további friss nevek is: szólóprodukciójával The Knife egyik fele,Karin Dreijer, akit Fever Ray néven szokás inkább ismerni, valamint Børns, Asaf Avidan és Don Diablo is. 

Ezzel a friss bejelentéssel meglehetősen izmos lett az idei program, Del Rey mellett érkezik majd az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Gorillaz, Kendrick Lamar, Kygo és a Mumford & Sons is.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.