Lana Del Rey a Szigeten

ZENE
2018 március 13., 15:09
comments 32

Kedd délután jelentette be a Sziget, hogy újabb világsztárral bővült az idei fellépők névsora: a világ jelenleg egyik legnépszerűbb énekesnője, Lana Del Rey is érkezik Budapestre. 

link Forrás

Vannak további friss nevek is: szólóprodukciójával The Knife egyik fele,Karin Dreijer, akit Fever Ray néven szokás inkább ismerni, valamint Børns, Asaf Avidan és Don Diablo is. 

link Forrás

Ezzel a friss bejelentéssel meglehetősen izmos lett az idei program, Del Rey mellett érkezik majd az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Gorillaz, Kendrick Lamar, Kygo és a Mumford & Sons is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.