Lana Del Rey a Szigeten

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Kedd délután jelentette be a Sziget, hogy újabb világsztárral bővült az idei fellépők névsora: a világ jelenleg egyik legnépszerűbb énekesnője, Lana Del Rey is érkezik Budapestre. 

Vannak további friss nevek is: szólóprodukciójával The Knife egyik fele,Karin Dreijer, akit Fever Ray néven szokás inkább ismerni, valamint Børns, Asaf Avidan és Don Diablo is. 

Ezzel a friss bejelentéssel meglehetősen izmos lett az idei program, Del Rey mellett érkezik majd az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Gorillaz, Kendrick Lamar, Kygo és a Mumford & Sons is.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.