Felvonták a nemzeti lobogót az Országház előtt

POLITIKA
2018 március 15., 08:40
comments 69
photo_camera Fotó: Bruzák Noémi/MTI/MTVA

Katonai tiszteletadás mellett, Áder János köztársasági elnök és Kövér László házelnök jelenlétében felhúzták a nemzeti lobogót az Országház előtti Kossuth téren. Az MTI beszámolója szerint a téren "számos család, turista" jelent meg, és "sok nézelődő kokárdát viselt".

Idén a Múzeumkert felújítása miatt a központi állami ünnepséget is a Kossuth téren tartják délután két órától, az elmaradhatatlan Orbán-beszéddel. Orbán az utóbbi években jellemzően a fejében lévő Brüsszel=Moszkva (mármint a régi, szovjet Moszkva, nem Putyin barátja Moszkvája) párhuzamra építette, de idén van esély egy új ellenség, az egész világ (ENSZ) felvillantására is. És még választási kampány is van, úgyhogy mindenki kapcsolja be a biztonsági övét!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.