Szirénázó rendőrök kísérték kórházba a vajúdó nőt, mert nem tudott átjutni az ünneplő tömegen

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Rendezvényt biztosító rendőröktől kért segítséget egy apa, mivel feleségénél beindult a szülés - írja a police.hu.

Egy férfi a budapesti Bródy Sándor utcában lépett oda az ünnepi rendezvényeket biztosító rendőrökhöz 17 órakor, hogy segítséget kérjen, mivel 

feleségénél beindult a szülés, és a rendezvény miatt az autójukkal nem tudnak időben a kórházba eljutni.

A BRFK Közlekedésrendészeti Főosztály motoros járőrei megkülönböztető jelzés használatával biztonságosan felvezették a házaspárt a kórházig - írja a közlemény.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.