Közelről is látható, hogyan vadult meg a sílift Grúziában

A georgiai/grúziai sífelvonó balesetéről mi is írtunk korábban: tucatnyian sérültek meg könnyebben egy síliftbalesetben a Gudauri síterepen pénteken, magyar síelők is voltak a liften, ők épségben megúszták a balesetet. Azóta előkerült egy felvétel, ami közelebbről mutatja meg, mi is történt: 

A beszámolók szerint a sílift hirtelen hátra felé kezdett el haladni és jelentősen fel is gyorsult, az Instagramra feltöltött felvételen látni, hogy azok jártak jobban, akik a visszaérkezés előtt még kiugrottak a liftből, mert a kanyarban olyan lendülettel fordult az eszköz, hogy volt, aki kizuhant a helyéről.

A sérültek közül csak ketten szorulnak további ellenőrzésekre, de szerencsére senki sérülése nem tűnik súlyosnak. Két külföldi állampolgár, egy ukrán és egy svájci sérült meg. (Telegraph)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.