Közelről is látható, hogyan vadult meg a sílift Grúziában

baleset
2018 március 16., 14:15
comments 142

A georgiai/grúziai sífelvonó balesetéről mi is írtunk korábban: tucatnyian sérültek meg könnyebben egy síliftbalesetben a Gudauri síterepen pénteken, magyar síelők is voltak a liften, ők épségben megúszták a balesetet. Azóta előkerült egy felvétel, ami közelebbről mutatja meg, mi is történt:

link Forrás

A beszámolók szerint a sílift hirtelen hátra felé kezdett el haladni és jelentősen fel is gyorsult, az Instagramra feltöltött felvételen látni, hogy azok jártak jobban, akik a visszaérkezés előtt még kiugrottak a liftből, mert a kanyarban olyan lendülettel fordult az eszköz, hogy volt, aki kizuhant a helyéről.

A sérültek közül csak ketten szorulnak további ellenőrzésekre, de szerencsére senki sérülése nem tűnik súlyosnak. Két külföldi állampolgár, egy ukrán és egy svájci sérült meg. (Telegraph)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.