Közelről is látható, hogyan vadult meg a sílift Grúziában

A georgiai/grúziai sífelvonó balesetéről mi is írtunk korábban: tucatnyian sérültek meg könnyebben egy síliftbalesetben a Gudauri síterepen pénteken, magyar síelők is voltak a liften, ők épségben megúszták a balesetet. Azóta előkerült egy felvétel, ami közelebbről mutatja meg, mi is történt: 

A beszámolók szerint a sílift hirtelen hátra felé kezdett el haladni és jelentősen fel is gyorsult, az Instagramra feltöltött felvételen látni, hogy azok jártak jobban, akik a visszaérkezés előtt még kiugrottak a liftből, mert a kanyarban olyan lendülettel fordult az eszköz, hogy volt, aki kizuhant a helyéről.

A sérültek közül csak ketten szorulnak további ellenőrzésekre, de szerencsére senki sérülése nem tűnik súlyosnak. Két külföldi állampolgár, egy ukrán és egy svájci sérült meg. (Telegraph)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.