Nem akarta, hogy piszkos legyen a kajája, ezért felegyenesedett és két lábon járt Louis, a gorilla

A philadelphiai állatkert egyik hím gorillája, a 18 éves Louis nem szeret piszkos kézzel enni. Ezért amikor élelmiszer van nála, általában felegyenesedve, két lábon sétálva jár. 

Az állatkert emberszabásúakért felelős szakértője, Michael Stern arról beszélt a Boston Globe-nak, hogy bár nem példa nélküli, de igen szokatlan, hogy gorillák felegyenesedve járjanak élelmiszerrel a kezükben. A vadon élő példányok általában csak pár pillanatra szoktak így felegyenesedni, ha például el akarnak érni valamit, mondjuk élelmet. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.