Nem akarta, hogy piszkos legyen a kajája, ezért felegyenesedett és két lábon járt Louis, a gorilla

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A philadelphiai állatkert egyik hím gorillája, a 18 éves Louis nem szeret piszkos kézzel enni. Ezért amikor élelmiszer van nála, általában felegyenesedve, két lábon sétálva jár. 

Az állatkert emberszabásúakért felelős szakértője, Michael Stern arról beszélt a Boston Globe-nak, hogy bár nem példa nélküli, de igen szokatlan, hogy gorillák felegyenesedve járjanak élelmiszerrel a kezükben. A vadon élő példányok általában csak pár pillanatra szoktak így felegyenesedni, ha például el akarnak érni valamit, mondjuk élelmet. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 6,1 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.