Üde reggelünk van, jó reggelt!

Készítsék elő a hólapátot, az ország nagyobbik részén jelen pillanatban is havazik. A délelőtt ez még így is marad, többnyire borult lesz az ég és többfele várható havazás, a délkeleti és a keleti határszélen havas eső.

A legfőbb változás vasárnaphoz képest, hogy most az ország nyugati részén várható inkább hófúvás. Meleg nem lesz, a napi maximum 3 fok körül alakul majd.

A hét hátralevő részére egyelőre semmi biztatót nem tudok mondani. Ahogy erősödik a nappali felmelegedés, úgy az éjszakai lehűlés is, így például pénteken lehet a legmelegebb és a leghidegebb napunk is, napközben 8, éjszaka -12 fokkal. Öltözzenek változatosan!

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.