Üde reggelünk van, jó reggelt!

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Készítsék elő a hólapátot, az ország nagyobbik részén jelen pillanatban is havazik. A délelőtt ez még így is marad, többnyire borult lesz az ég és többfele várható havazás, a délkeleti és a keleti határszélen havas eső.

A legfőbb változás vasárnaphoz képest, hogy most az ország nyugati részén várható inkább hófúvás. Meleg nem lesz, a napi maximum 3 fok körül alakul majd.

A hét hátralevő részére egyelőre semmi biztatót nem tudok mondani. Ahogy erősödik a nappali felmelegedés, úgy az éjszakai lehűlés is, így például pénteken lehet a legmelegebb és a leghidegebb napunk is, napközben 8, éjszaka -12 fokkal. Öltözzenek változatosan!

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.