Itt egy videó arról, hogyan fosztanak ki egy alvó utast a 151-es buszon

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Kifosztották a kőbányai 151-es busz egyik utasát, a X. kerületi rendőrkapitányság keresi a tetteseket. Az ismeretlen elkövetők március 17-én délután a sértett alvó állapotát kihasználva elvették a pénztárcáját, majd leszálltak a járműről. A kirabolt utas csak a buszvégállomáson vette észre, hogy nincs meg a pénztárcája.

Az egyik elkövető egy 20 év körüli, hosszú, fekete hajú nő. Társa 30 év körüli, vállig érő, szőke hajú nő. A két nőről a busz biztonsági kamerája felvételt készített:

A rendőrök kérik, hogy aki a felvételeken látható két nőt felismeri, az tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. (Police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.