Itt egy videó arról, hogyan fosztanak ki egy alvó utast a 151-es buszon

Kifosztották a kőbányai 151-es busz egyik utasát, a X. kerületi rendőrkapitányság keresi a tetteseket. Az ismeretlen elkövetők március 17-én délután a sértett alvó állapotát kihasználva elvették a pénztárcáját, majd leszálltak a járműről. A kirabolt utas csak a buszvégállomáson vette észre, hogy nincs meg a pénztárcája.

Az egyik elkövető egy 20 év körüli, hosszú, fekete hajú nő. Társa 30 év körüli, vállig érő, szőke hajú nő. A két nőről a busz biztonsági kamerája felvételt készített:

A rendőrök kérik, hogy aki a felvételeken látható két nőt felismeri, az tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. (Police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.