Itt egy videó arról, hogyan fosztanak ki egy alvó utast a 151-es buszon

bűnügy
2018 március 23., 22:47
comments 60

Kifosztották a kőbányai 151-es busz egyik utasát, a X. kerületi rendőrkapitányság keresi a tetteseket. Az ismeretlen elkövetők március 17-én délután a sértett alvó állapotát kihasználva elvették a pénztárcáját, majd leszálltak a járműről. A kirabolt utas csak a buszvégállomáson vette észre, hogy nincs meg a pénztárcája.

Az egyik elkövető egy 20 év körüli, hosszú, fekete hajú nő. Társa 30 év körüli, vállig érő, szőke hajú nő. A két nőről a busz biztonsági kamerája felvételt készített:

A rendőrök kérik, hogy aki a felvételeken látható két nőt felismeri, az tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.