Kósa Lajos ellen tüntettek, igazoltatták őket

Fotó: MSZP

Az 1300 milliárdos ismeretségi köre miatt kergetett Kósa Lajos miniszter családjának egyik mátészalkai érdekeltsége előtt demonstráltak az MSZP aktivistái vasárnap, amikor valakik váratlanul rendőröket küldtek a jogszerűen tüntető néhány emberre. A kiérkező rendőrök igazoltatták az összegyűlteket. 

„Ez egy pitiáner aljas kis megfélemlítés volt. Ahova nem tudnak kopaszokat küldeni, oda kivezénylik a rendőrséget. Az eset után egy kérdés marad: Kósához, Tiborczhoz, Szabóhoz, Semjénhez, Matolcsyhoz mikor kopogtatnak már be a rendőrség és az ügyészség emberei?”

 - tette fel a költői kérdést a párt honlapján a párt politikusa, elnökségi tagja és egyéni képviselőjelöltje, Gurmai Zita, aki szerint a „változás szövetsége” el fogja zavarni a Fideszt, és „olyan országot épít, ahol nem a tisztességes embereket zaklatja a hatóság, hanem a bűnözőket”.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.