Kósa Lajos ellen tüntettek, igazoltatták őket

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
Fotó: MSZP

Az 1300 milliárdos ismeretségi köre miatt kergetett Kósa Lajos miniszter családjának egyik mátészalkai érdekeltsége előtt demonstráltak az MSZP aktivistái vasárnap, amikor valakik váratlanul rendőröket küldtek a jogszerűen tüntető néhány emberre. A kiérkező rendőrök igazoltatták az összegyűlteket. 

„Ez egy pitiáner aljas kis megfélemlítés volt. Ahova nem tudnak kopaszokat küldeni, oda kivezénylik a rendőrséget. Az eset után egy kérdés marad: Kósához, Tiborczhoz, Szabóhoz, Semjénhez, Matolcsyhoz mikor kopogtatnak már be a rendőrség és az ügyészség emberei?”

 - tette fel a költői kérdést a párt honlapján a párt politikusa, elnökségi tagja és egyéni képviselőjelöltje, Gurmai Zita, aki szerint a „változás szövetsége” el fogja zavarni a Fideszt, és „olyan országot épít, ahol nem a tisztességes embereket zaklatja a hatóság, hanem a bűnözőket”.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.