Tarlós azt ígéri, hogy 2019-re megújul a Blaha

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

2019 végére befejeződhet a Blaha Lujza tér felújítása, állította mai, Kocsis Mátéval közös sajtótájékoztatóján Tarlós István főpolgármester. Mint mondta, a főváros 1,8 milliárd forintot különített el a tér felújítására.

A tervek szerint végre lebontják a Corvin rusnya fémburkolatát is, a tér aszfaltsivatagát pedig parkosítani fogják. Legalábbis a látványtervek alapján, mert amúgy a rekonstrukció tervezési feladatait csak idén év végéig tervezik elvégezni. (Via 24)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.