Tarlós azt ígéri, hogy 2019-re megújul a Blaha

POLITIKA
2018 március 28., 11:59
comments 55

2019 végére befejeződhet a Blaha Lujza tér felújítása, állította mai, Kocsis Mátéval közös sajtótájékoztatóján Tarlós István főpolgármester. Mint mondta, a főváros 1,8 milliárd forintot különített el a tér felújítására.

A tervek szerint végre lebontják a Corvin rusnya fémburkolatát is, a tér aszfaltsivatagát pedig parkosítani fogják. Legalábbis a látványtervek alapján, mert amúgy a rekonstrukció tervezési feladatait csak idén év végéig tervezik elvégezni. (Via 24)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.