Bottal kergette el a tigrist egy indiai nő

Kecskére támadt egy tigris India Mahárástra államban, az állat gazdája azonban szembeszállt vele, és egy bottal elkergette - írja a BBC. Az orvosok szerint óriási szerencséje volt, hogy túlélte a kalandot.

A 23 éves Rupali Meshram azt mondta, amikor meghallotta kecskéje sikolyát, kiszaladt a házból, felkapott egy botot, és megütötte vele az állatot. Ezután a tigris a fiatal nőre támadt, karmai közül végül az anyja mentette ki, aki szintén megsérült a támadásban. Mindketten kisebb sérüléseket szenvedtek csak, és már ki is engedték őket a kórházból. 

A kecske azonban nem élte túl.

Rupali Meshram nem sokkal a támadás után szelfizett, az arcát vér borítja. Az eset még a múlt héten történt, de csak most kerül napvilágra.

Fotó: Rupali Meshram


November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.