Forbes: Orbán Ráhel a negyedik legbefolyásosabb nő Magyarországon

belföld
2018 április 04., 09:00
comments 182

Közzétette saját bevallása szerint is szubjektív listáját a Forbes, eszerint Lévai Anikó, a miniszterelnök felesége az ország legbefolyásosabb nője, legalábbis közélet kategóriában.

Mint írják, „informátoraink olyan esetekről is beszámoltak nekünk, amikor kifejezetten ő mozgatta a szálakat”. Orbán Ráhel először szerepel hivatalosan is a listán, korábban csak plusz egyként fért fel. Az üzleti életben a lap szerint továbbra is Dávid Ilona, a MÁV elnök-vezérigazgatója az első, a Kultúra szekcióban a lista végére csúszott Eszenyi Enikő, felkerült viszont Enyedi Ildikó filmrendező. Ebben a kategóriában továbbra Havas Ágnest, a Filmalap vezérigazgatóját találták a legbefolyásosabbnak.

Orbán Ráhel egyébként annyira befolyásos, hogy úgy is segíteni tudott a turisztikai imázs kidolgozásán, hogy állítólag ott se volt az egyeztetéseken.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt