Forbes: Orbán Ráhel a negyedik legbefolyásosabb nő Magyarországon

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Közzétette saját bevallása szerint is szubjektív listáját a Forbes, eszerint  Lévai Anikó, a miniszterelnök felesége az ország legbefolyásosabb nője, legalábbis közélet kategóriában. 

Mint írják, „informátoraink olyan esetekről is beszámoltak nekünk, amikor kifejezetten ő mozgatta a szálakat”. Orbán Ráhel először szerepel hivatalosan is a listán, korábban csak plusz egyként fért fel. Az üzleti életben a lap szerint továbbra is Dávid Ilona, a MÁV elnök-vezérigazgatója az első, a Kultúra szekcióban a lista végére csúszott Eszenyi Enikő, felkerült viszont Enyedi Ildikó filmrendező. Ebben a kategóriában továbbra Havas Ágnest, a Filmalap vezérigazgatóját találták a legbefolyásosabbnak. 

Orbán Ráhel egyébként annyira befolyásos, hogy úgy is segíteni tudott a turisztikai imázs kidolgozásán, hogy állítólag ott se volt az egyeztetéseken.


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.