A fideszes polgármester szerint azért járhatatlan az út, mert Boldog István keresztbe tett nekik

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Úgy néz ki, hogy a kampány végére a fideszesek már a fideszeseknek is nekiesnek. Boldog István fideszes képviselő csütörtök délelőtt azzal kampányolt, hogy Kengyel fideszes polgármesterét hibáztatta azért, mert a Törökszentmiklóst Martfűvel összekötő, alsóbbrendű utat ellepték a kamionok. Boldog szerint hiba volt levenni a 20 tonnás korlátozó táblát. 

A kengyeli polgármester szerint a kialakult állapotokról Boldog István is tehet. Azt írta, hogy több levelet is írt a hatóságoknak, hogy tiltsák ki a kamionokat és állítsák helyre az utat. Martű előző polgármesterével azért is lobbiztak a megyei önkormányzatnál, hogy az utat teljes hosszában felújítsák, csakhogy „Boldog István képviselő úr úgy döntött, hogy ez nem kell, legyen inkább »háromszámjegyű« az út. Így ebből a forrásból más út újul meg”. 

Nagy Szilár szerint arról is Boldog István tehet, hogy a település beadott hét TOP-os pályázatából csak kettő nyert. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.