A fideszes polgármester szerint azért járhatatlan az út, mert Boldog István keresztbe tett nekik

Rendkívüli hírlevél
Amit 2021-ben azonnal tudni kell.

Úgy néz ki, hogy a kampány végére a fideszesek már a fideszeseknek is nekiesnek. Boldog István fideszes képviselő csütörtök délelőtt azzal kampányolt, hogy Kengyel fideszes polgármesterét hibáztatta azért, mert a Törökszentmiklóst Martfűvel összekötő, alsóbbrendű utat ellepték a kamionok. Boldog szerint hiba volt levenni a 20 tonnás korlátozó táblát. 

A kengyeli polgármester szerint a kialakult állapotokról Boldog István is tehet. Azt írta, hogy több levelet is írt a hatóságoknak, hogy tiltsák ki a kamionokat és állítsák helyre az utat. Martű előző polgármesterével azért is lobbiztak a megyei önkormányzatnál, hogy az utat teljes hosszában felújítsák, csakhogy „Boldog István képviselő úr úgy döntött, hogy ez nem kell, legyen inkább »háromszámjegyű« az út. Így ebből a forrásból más út újul meg”. 

Nagy Szilár szerint arról is Boldog István tehet, hogy a település beadott hét TOP-os pályázatából csak kettő nyert. 

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.