Boldog István nagy igyekezetében belerúgott egy fideszes polgármesterbe

politika
2018 április 5., 8:46
comments 84

Új videóval jelentkezett Facebook-oldalán a hiperaktív fideszes képviselő, Boldog István. Boldog a Törökszentmiklóst Martfűvel összekötő, a magyar vidék átlagos útviszonyait mutató alsóbbrendű út mellett áll a mikrofonállvány mögött, miközben mellette buszok és kamionok cammognak el.

Boldog a Magyar Közút kátyúmentesítő munkálatainak tempója miatt elégedetlenkedik, de haragjából kijut Nagy Szilárdnak, Kengyel polgármesterének is, akinek az a bűne, hogy a kérésére levették a 20 tonnás korlátozó táblát a városába vezető egyetlen közútról. Amiben az a poén, hogy Nagy Szilárd Boldog párttársa, 2014-ben a Fidesz jelöltjeként választották meg a kengyeliek 93 százalék feletti arányban.

Boldog most újra kirakatná a korlátozó táblát, a Magyar Közutat meg azzal fenyegette meg, hogy javasolni fogja a kormánynak a szervezet átalakítását, hogy "egy sokkal gyorsabban reagáló, gyorsabban a kátyúkat, az úthibákat eltüntető szerezetté alakítsák át".

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt