Boldog István nagy igyekezetében belerúgott egy fideszes polgármesterbe

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Új videóval jelentkezett Facebook-oldalán a hiperaktív fideszes képviselő, Boldog István. Boldog a Törökszentmiklóst Martfűvel összekötő, a magyar vidék átlagos útviszonyait mutató alsóbbrendű út mellett áll a mikrofonállvány mögött, miközben mellette buszok és kamionok cammognak el.

Boldog a Magyar Közút kátyúmentesítő munkálatainak tempója miatt elégedetlenkedik, de haragjából kijut Nagy Szilárdnak, Kengyel polgármesterének is, akinek az a bűne, hogy a kérésére levették a 20 tonnás korlátozó táblát a városába vezető egyetlen közútról. Amiben az a poén, hogy Nagy Szilárd Boldog párttársa, 2014-ben a Fidesz jelöltjeként választották meg a kengyeliek 93 százalék feletti arányban.

Boldog most újra kirakatná a korlátozó táblát, a Magyar Közutat meg azzal fenyegette meg, hogy javasolni fogja a kormánynak a szervezet átalakítását, hogy "egy sokkal gyorsabban reagáló, gyorsabban a kátyúkat, az úthibákat eltüntető szerezetté alakítsák át".

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.