Boldog István nagy igyekezetében belerúgott egy fideszes polgármesterbe

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Új videóval jelentkezett Facebook-oldalán a hiperaktív fideszes képviselő, Boldog István. Boldog a Törökszentmiklóst Martfűvel összekötő, a magyar vidék átlagos útviszonyait mutató alsóbbrendű út mellett áll a mikrofonállvány mögött, miközben mellette buszok és kamionok cammognak el.

Boldog a Magyar Közút kátyúmentesítő munkálatainak tempója miatt elégedetlenkedik, de haragjából kijut Nagy Szilárdnak, Kengyel polgármesterének is, akinek az a bűne, hogy a kérésére levették a 20 tonnás korlátozó táblát a városába vezető egyetlen közútról. Amiben az a poén, hogy Nagy Szilárd Boldog párttársa, 2014-ben a Fidesz jelöltjeként választották meg a kengyeliek 93 százalék feletti arányban.

Boldog most újra kirakatná a korlátozó táblát, a Magyar Közutat meg azzal fenyegette meg, hogy javasolni fogja a kormánynak a szervezet átalakítását, hogy "egy sokkal gyorsabban reagáló, gyorsabban a kátyúkat, az úthibákat eltüntető szerezetté alakítsák át".

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.