Boldog István nagy igyekezetében belerúgott egy fideszes polgármesterbe

politika
2018 április 05., 08:46
comments 82

Új videóval jelentkezett Facebook-oldalán a hiperaktív fideszes képviselő, Boldog István. Boldog a Törökszentmiklóst Martfűvel összekötő, a magyar vidék átlagos útviszonyait mutató alsóbbrendű út mellett áll a mikrofonállvány mögött, miközben mellette buszok és kamionok cammognak el.

link Forrás

Boldog a Magyar Közút kátyúmentesítő munkálatainak tempója miatt elégedetlenkedik, de haragjából kijut Nagy Szilárdnak, Kengyel polgármesterének is, akinek az a bűne, hogy a kérésére levették a 20 tonnás korlátozó táblát a városába vezető egyetlen közútról. Amiben az a poén, hogy Nagy Szilárd Boldog párttársa, 2014-ben a Fidesz jelöltjeként választották meg a kengyeliek 93 százalék feletti arányban.

Boldog most újra kirakatná a korlátozó táblát, a Magyar Közutat meg azzal fenyegette meg, hogy javasolni fogja a kormánynak a szervezet átalakítását, hogy "egy sokkal gyorsabban reagáló, gyorsabban a kátyúkat, az úthibákat eltüntető szerezetté alakítsák át".

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.