A Momentum visszalépteti öt jelöltjét

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Öt jelöltjét is visszalépteti még pénteken a Momentum, jelentette be Soproni Tamás, a párt elnökségi tagja az ATV Reggeli Start című műsorában. Soproni itt még nem árulta el, hogy pontosan melyik jelöltjeiket léptetik vissza, csak annyit mondott, hogy két fővárosi és három vidéki körzetben lépnek vissza, és elképzelhető, hogy ő maga is visszalép.

Soproni a budapesti 5-ös választókerületben, vagyis a VII. kerületben indul, itt Oláh Lajos, a DK jelöltje számít a legesélyesebbnek. A héten Bokros Laos már visszalépett Oláh javára. A körzetben az LMP Moldován Lászlót, a Jobbik Stummer Jánost indítja, az ő visszalépésükről nincs hír.

Soproni szerint a részletekről péntek délután, sajtótájékoztatón számolnak be.

A jelölteknek szombat délelőtt 11-ig van idejük visszalépni. Azoknak a neve, akik most lépnek vissza még rajta lesz a szavazólapon, azt helyben, a szavazókörökben fogják áthúzni tollal. (Via 24.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.