A Momentum visszalépteti öt jelöltjét

POLITIKA
2018 április 06., 12:49

Öt jelöltjét is visszalépteti még pénteken a Momentum, jelentette be Soproni Tamás, a párt elnökségi tagja az ATV Reggeli Start című műsorában. Soproni itt még nem árulta el, hogy pontosan melyik jelöltjeiket léptetik vissza, csak annyit mondott, hogy két fővárosi és három vidéki körzetben lépnek vissza, és elképzelhető, hogy ő maga is visszalép.

Soproni a budapesti 5-ös választókerületben, vagyis a VII. kerületben indul, itt Oláh Lajos, a DK jelöltje számít a legesélyesebbnek. A héten Bokros Laos már visszalépett Oláh javára. A körzetben az LMP Moldován Lászlót, a Jobbik Stummer Jánost indítja, az ő visszalépésükről nincs hír.

Soproni szerint a részletekről péntek délután, sajtótájékoztatón számolnak be.

A jelölteknek szombat délelőtt 11-ig van idejük visszalépni. Azoknak a neve, akik most lépnek vissza még rajta lesz a szavazólapon, azt helyben, a szavazókörökben fogják áthúzni tollal. (Via 24.hu)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.