Felhívásban keresi Sz. Gáborné áldozatait a rendőrség

bűnügy
2018 április 06., 08:51
comments 56

Felhívást tett közzé a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozóirodája. "A rendőrség kéri azon személyek jelentkezését, akiktől Sz. Gáborné csengeri lakos németországi örökséghez való hozzájutás segítése címén az elmúlt évek során kölcsönt kért és kapott, illetve a kölcsön visszafizetését az örökséghez jutásra hivatkozással ígérte".

A rendőrség azt kéri, hogy az áldozatok a telefontanú ingyen hívható, 06-80-555-111-es telefonszámán jelentkezzenek.

A rendőrség felhívásában nincs szó arról, hogy Sz. Gáborné birtokában volt egy közjegyző által hitelesített okmánynak, amit Kósa Lajos is aláírt, és amely szerint Kósa Lajos kezelhette a nő állítólagos örökségét. Pedig egy ilyen papír elég meggyőző bizonyíték lehetett, amit akár a feltételezett csaláshoz is felhasználhatott volna Sz. Gáborné. Mondjuk az is igaz, hogy az ügyészség szerint nem baj, hogy Kósa aláírta ezt a papírt.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.