Vona Gábor kivonul a politikából

Vona Gábor, a Jobbik elnöke sajtótájékoztatót tart a párt választási eredményváró rendezvényén a budapesti Aquincum Hotelben 2018. április 8-ánFotó: Kovács Tamás/MTI/MTVA

A Jobbik elnöke Facebook-oldalán jelentette be, hogy benyújtotta lemondását a párt elnökségének, és a testület azt elfogadta. Vona egyben azt is írja az oldalán, hogy a Jobbik eredményéért egyszemélyben vállalja a felelősséget, ez pedig azzal is jár, hogy 

„a tisztújításon nem méretem meg magam, egyúttal jeleztem az elnökség felé, hogy listás parlamenti mandátumomat nem fogom átvenni.”

Vona 12 évig vezette a Jobbikot, előtte egyetlen elnöke volt csak a pártnak, de Kovács Dávid csak néhány hónapig volt posztján. 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.