Levágott fejű hullát találtak a Fertő tóban

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az osztrák közszolgálati csatornára hivatkozva számolt be az Index arról, hogy péntek délelőtt egy megcsonkított női holttestet találtak a Fertő tó nyugati partján. A rendőrség közlése szerint 

az áldozatnak levágták a fejét, az alkarjait és a lábait.

A hiányzó testrészeket órákon át keresték, végül péntek estére sikerült megtalálni a nyomozóknak a fejet. Az osztrák rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a nyomozást az ügyben. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.