Levágott fejű hullát találtak a Fertő tóban

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az osztrák közszolgálati csatornára hivatkozva számolt be az Index arról, hogy péntek délelőtt egy megcsonkított női holttestet találtak a Fertő tó nyugati partján. A rendőrség közlése szerint 

az áldozatnak levágták a fejét, az alkarjait és a lábait.

A hiányzó testrészeket órákon át keresték, végül péntek estére sikerült megtalálni a nyomozóknak a fejet. Az osztrák rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a nyomozást az ügyben. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.