Alex Jones élő adásban, sírva szidta Trumpot a szíriai rakétatámadás miatt

külföld
2018 április 15., 19:30

Az Amerikai Egyesült Államok Franciaországgal és Nagy-Britanniával együttműködve, szíriai célpontokra zúdított rakétacsapásokkal válaszolt arra, hogy Putyin szövetségese, Bassár al-Aszad szíriai elnök valószínűleg vegyi fegyvereket vetett be saját országának állampolgárai ellen. Trump és az Egyesül Államok már a korábbi hónapokban nyilvánvalóvá tették, hogy a vegyi fegyverek bevetését nem tolerálják.

Azonban az amerikai légicsapásokat és rakétatámadásokat Trump elnök sok hazai támogatója ellenzi, Trump ugyanis azzal a kampányígérettel nyert elnökválasztást, hogy kivonja az Egyesült Államokat a világrendőr-szerepből, és nem fog többé más országok konfliktusaiba avatkozni, inkább az amerikaiak saját ügyeire figyel majd. Ezt a politikát üdvözölte vörös fejjel üvöltözős műsorában, a Alex Jones is, aki Trump egyik legfontosabb támogatójának számított.

Most azonban nagyon kiakadt a rakétatámadáson, a szokásos üvöltözés mellett most az élő adásban sírva is fakadt, és azt kiabálta, hogy „Bassza meg Trump”. (via Slate)

link Forrás
Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.