Az FBI volt igazgatója szerint Donald Trump "erkölcsileg alkalmatlan" az elnöki posztra

A tavaly leváltott FBI igazgató emlékiratai kedden kerülnek a boltokba, a könyv népszerűsítését James Comey egy egyórás interjúval kezdte meg az ABC csatornán. A beszélgetés végén George Stephanopoulos riporter feltette a kérdést: Comey szerint alkalmas-e Donald Trump az elnöki pozícióra. Az FBI volt vezetője erre úgy felelt, hogy

„nem orvosilag, hanem erkölcsileg alkalmatlan”.

James Comey szerint Trump folyamatosan nem mond igazat, a nőkről pedig, mint valami húsdarabokról beszél, és szerinte a tavaly nyári charlottesville-i eseményeket is rosszul kezelte az elnök. 

„A mi elnökünknek meg kell testesítenie a tiszteletet és mindazon értékeket, amelyek alapvető fontosságúak országunkban,”

tette hozzá. Comey bár nem mondta ki, de sejttette, hogy Donald Trumpnak volt prostituáltakkal afférja Moszkvában, ahogy arról is ködösen beszélt, hogy Trump kampánycsapata összejátszott-e az oroszokkal. Comey erről azt mondta, hogy valamennyi más amerikai elnök esetében határozott nemmel válaszolna az összejátszást firtató kérdésre, de Trump esetében nem mondhat egyértelmű nemet. (politico/MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.