Brutálisan drágulnak a balatoni nyaralók

Nagy tempóban drágulnak a nyaralók, derült ki az ingatlan.com felmérése alapján. 

Balaton

Az északi parton 315 ezer forint volt az átlagnégyzetméterár április elején, ami húsz százalékkal több mint egy évvel ezelőtt. A legfelkapottabb hely Balatonfüred, ahol 650 ezres átlag négyzetméterárral kell már kalkulálni a lakásoknaák, ami 16 százalékos növekedést jelent. A déli part településein a lakóingatlanok négyzetméterára 280 ezer forintra nőtt, ami 16 százalékos növekedés. Siófokon már 25 százalékkal nőttek az árak, ott a lakásoknál átlag négyzetmétere 654 ezer forintra emelkedett. 

Velencei-tó

A felmérés 18 százalékos növekedést mért, a gárdonyi és velencei nyaralók átlag négyzetmétere 300 ezer forintra emelkedett. 

Dunakanyar

A fővároshoz közeli nyaralóövezetben egy év alatt 23 százalékkal nőttek az árak, az átlagnégyzetméterár már eléri a 340 ezer forintot. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.