400 fős rockzenekar játszott a szegedi dóm előtt

Szombaton Szeged Rocks rendezvény egy óriászenekar koncertjével nyitott, a Dóm téren.

Kora délután egy 400 fős rockzenekar adott elő négy számot, ezek közül a Tankcsapda Ez az a ház című daláról látható ez a felvétel:

Gitárral, dobbal, bőgővel és énekkel bárki csatlakozhatott az esemény honlapján, ahol megadták a négy dalt is, amit be lehetett tanulni a rendezvényre. A fenti Tankcsapdán kívül a Song 2 a Blur zenekartól, a White Wedding Billy Idoltól és a Sun City nevű szegedi zenekar Nem izgat című száma hangzott el. Mindegyiket többször is előadták, írja a szeged.hu

A rendezvényt Botka László szegedi polgármester és Kakas Béla, a Csongrád megyei közgyűlés elnöke nyitották meg, utóbbi beszállt dobolni is az óriás-zenekarba. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.