400 fős rockzenekar játszott a szegedi dóm előtt

Szombaton Szeged Rocks rendezvény egy óriászenekar koncertjével nyitott, a Dóm téren.

Kora délután egy 400 fős rockzenekar adott elő négy számot, ezek közül a Tankcsapda Ez az a ház című daláról látható ez a felvétel:

Gitárral, dobbal, bőgővel és énekkel bárki csatlakozhatott az esemény honlapján, ahol megadták a négy dalt is, amit be lehetett tanulni a rendezvényre. A fenti Tankcsapdán kívül a Song 2 a Blur zenekartól, a White Wedding Billy Idoltól és a Sun City nevű szegedi zenekar Nem izgat című száma hangzott el. Mindegyiket többször is előadták, írja a szeged.hu

A rendezvényt Botka László szegedi polgármester és Kakas Béla, a Csongrád megyei közgyűlés elnöke nyitották meg, utóbbi beszállt dobolni is az óriás-zenekarba. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.