Egy kukában hordták el a szajrét az ecsegi tolvajok

bűnügy
2018 április 21., 08:33
comments 23

A Pásztói Rendőrkapitányság három rendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 28 éves férfi és 22 éves nő társa ellen.

Az ecsegi lakosok még tavaly decemberben egy helyi ingatlan nyitott kapuján keresztül bementek a lakóház és élelmiszer bolt közös udvarára, ahol az udvar hátsó részén található nyitott raktárból gyertyákat, szalagokat, virágföldet, mécsest, diót, esernyőt, cipőt, valamint két gázpalackot és egy láncfűrészt loptak el.

Aztán jött az ötlet: egy másik házból elloptak egy műanyag kukát is, a tárgyakat pedig belepakolták és úgy vitték el.

Nem vicc, ezzel mind (sőt, ennél többel is) telepakolták a kukát:

photo_camera Forrás: police.hu
photo_camera Forrás: police.hu
photo_camera Forrás:police.hu

Ezt a kukát:

Forrás: police.hu
photo_camera Forrás: police.hu

Rövid időn belül így is elfogták őket a rendőrök. A nyomozást a napokban fejezték be, az ügy iratait az illetékes ügyészségnek továbbították. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.