Na vajon ki lett a Puskás Akadémia első számú öregdiákja?

foci
2018 május 03., 13:44
comments 92
photo_camera Fotó: DOME LASZLO BALAZS

Olyan is csak Magyarországon fordulhat elő, hogy egy alig több mint tízéves futballakadémia már öregdiákokat avat, egyenesen öregdiák központot (!) létesít, „szimbolikus beavatási szertartáson” öregdiák-kártyákat ad ki az öregdiák-hálózat (!) tagjainak, csak hogy legyen még egy alkalom hálát adni az alapító atyáknak (és az adófizetőknek) a rengeteg támogatásért.

A Balmaz elleni rangadó szünetében, egy kisebb ünnepség keretében találtak gazdára a központ első „öregdiák-tagsági igazolványai”.

A hálózatot szervező Mácsodi Ferenc angolszász mintáról beszélt, és hogy az alumnusok kapják majd meg a tagságikat, de ezt nyilván szimbolikusan értette, mert jelenleg az akadémia legidősebb véndiákja se lehet idősebb 25-30 évnél.

Az első plasztiklapocska Orbán Viktor miniszterelnöké lett, a kettes Mészáros Lőrinc kuratóriumi elnöknek jutott, a hármas számút Takács Mihály főigazgató, a négyest Jakab János felügyelőbizottsági elnök, az ötöst Kiss Zoltán kollégiumigazgató vehette át.

Állítólag 270 (!) főt számlál az öregdiák-hálózat, és érdemes csatlakozni, mert csomó kedvezmény jár a kis kártyákkal:

  • ötödmagukkal ingyenesen tekinthetik meg a meccseket,
  • ötven százalékos kedvezménnyel utazhatnak a Vál-völgyi kisvasúton,
  • és fél áron látogathatják az alcsútdobozi kalandparkot is.

(Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.