Hibátlan nyári napokat hoz május első hétvégéje

időjárás
2018 május 04., 01:59
comments 60

Maradnak a nyári napok, derül ki az Országos Meteorológiai Intézet hétvégi előrejelzéséből.

Péntek

Nyugat felől érkezhetnek felhők, a délután és este a Dunántúlon alakulhatnak ki záporok, ország nagyobbik részén zavartalan napsütés várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 26 és 32 fok között valószínű.

Szombat

Szórványosan valószínű csak zápor, zivatar, marad a napsütés és a meleg. A legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 31 fok között várható.

Vasárnap

Marad a napos idő, főként délen több gomolyfelhővel, elszórtan, nagyobb eséllyel az ország déli felén záporral, zivatarral. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 29 fok között valószínű.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.