Közzétették az első fotókat Lajosról, a legkisebb brit trónörökösről

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Kensington Palota nyilvánosságra hozta az első felvételeket Lajos hercegről, a brit trón április 26-án született várományosáról - Lajos csak ötödik az öröklési sorban, úgyhogy családi tragédiák sorozata választja el attól, hogy valaha király lehessen, de attól még trónörökösnek számít.

A most közölt képeket édesanyja, Katalin cambridge-i hercegnő készítette az akkor még csak háromnapos újszülöttről. A Kensington Palota nyilvánosságra hozott egy másik szívmelengető képet is, amin nővére, Charlotte hercegnő dajkálja újszülött kisöccsét.

Ezt a felvételt is Katalin készítette, ahogy 2015-ben ő örökítette meg legidősebb gyermeküket, Györgyöt az újszülött Charlotte hercegnővel.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.