Közzétették az első fotókat Lajosról, a legkisebb brit trónörökösről

A Kensington Palota nyilvánosságra hozta az első felvételeket Lajos hercegről, a brit trón április 26-án született várományosáról - Lajos csak ötödik az öröklési sorban, úgyhogy családi tragédiák sorozata választja el attól, hogy valaha király lehessen, de attól még trónörökösnek számít.

A most közölt képeket édesanyja, Katalin cambridge-i hercegnő készítette az akkor még csak háromnapos újszülöttről. A Kensington Palota nyilvánosságra hozott egy másik szívmelengető képet is, amin nővére, Charlotte hercegnő dajkálja újszülött kisöccsét.

Ezt a felvételt is Katalin készítette, ahogy 2015-ben ő örökítette meg legidősebb gyermeküket, Györgyöt az újszülött Charlotte hercegnővel.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.