Védőőrizetben tudtak csak távozni a DVTK játékosai a stadionavatóról

POLITIKA
2018 május 06., 08:10
comments 204
A piros székek beszerelése remek optikai trükk, de a felvételt alaposabban tanulmányozva látható, hogy még az avatóra se tudták megtölteni az új miskolci stadiont.
photo_camera A piros székek beszerelése remek optikai trükk, de a felvételt alaposabban tanulmányozva látható, hogy még az avatóra se tudták megtölteni az új miskolci stadiont. Fotó: Vajda János/MTI/MTVA

Hálátlan népség a futballszurkolóké. Szombaton avatták a Diósgyőr milliárdokba kerülő új stadionját, a miskolci szurkolók hosszú hónapok óta először láthatták hazai pályán játszani a csapatukat. Erre ahelyett, hogy a könnyekig meghatódtak volna, a meccs végén több tucatnyian hangosan tüntettek a saját csapatuk ellen, amely még a stadionavatón is képes volt vereséget szenvedni.

Ráadásul attól a Mezőkövesdtől, amivel a DVTK nagy harcban van a kiesés elkerüléséért. Hat pontos meccs volt, ahogy mondani szokás, de a Diósgyőr nem tudott élni a lehetőséggel. Az egy gólos vereség azt is jelenti, hogy a Mezőkövesd - a Vasas és a Balmazújváros botlásának is köszönhetően - elmozdult az utolsó helyről a bajnokságban, és még a DVTK-t is maga mögé utasította.

link Forrás

Az NSO videója szerint a meccs után több tucatnyi dühös szurkoló gyülekezett a stadion zárt parkolójánál, így a DVTK focistái végül rendezők sorfala között tudták csak elhagyni új stadionjukat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.