A Trónok harcának legerősebb embere lett a világ legerősebb embere

sport
2018 május 07., 13:32
comments 41
Haftór Björnsson a Trónok Harcában is bemutatott híres fejösszeroppantást gyakorolja egy önként jelentkezőn 2017 őszén.
photo_camera Hafthor Bjornsson Fotó: Andrey Telichev/Sputnik

A sorozatban Gregor Cleganet, vagyis a Hegyet alakító Hafthor Julius Bjornsson vasárnap megnyerte a Világ legerősebb embere versenyt a Fülöp-szigeteken, szóval tényleg ő a világ legerősebb embere.

link Forrás

A 29 éves Bjornsson rendszeresen részt vesz a versenyeken, volt már harmadik, második, de most sikerült először nyernie. „Ez a szenvedélyem, és arról álmodtam, hogy én leszek a világ legerősebb embere” -mondta még két éve, és most be is jött neki. (New York Times).

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.