Balesetet okozott, majd a mentősökre támadt egy mohácsi férfi

Vasárnap este előzés közben csúszott meg egy autós Mohácson, és előbb egy azonos irányba haladó gépkocsival, majd egy parkoló autóval is összeütközött. Végül egy ház kapuját kidöntve állt meg. A sérült sofőrt a tűzoltók emelték ki az autóból, aki a Police.hu beszámolója szerint végig zavartan viselkedett. Megütötte az őt vizsgáló egyik mentőtisztet, aki könnyű sérülést szenvedett. 

A férfi autójából egy gáz-riasztófegyver is előkerült. A rendőrség a férfit őrizetbe vette, ellene közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének gyanúja miatt indítottak eljárást. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.