Balesetet okozott, majd a mentősökre támadt egy mohácsi férfi

bűnügy
2018 május 07., 09:35
comments 31

Vasárnap este előzés közben csúszott meg egy autós Mohácson, és előbb egy azonos irányba haladó gépkocsival, majd egy parkoló autóval is összeütközött. Végül egy ház kapuját kidöntve állt meg. A sérült sofőrt a tűzoltók emelték ki az autóból, aki a Police.hu beszámolója szerint végig zavartan viselkedett. Megütötte az őt vizsgáló egyik mentőtisztet, aki könnyű sérülést szenvedett.

A férfi autójából egy gáz-riasztófegyver is előkerült. A rendőrség a férfit őrizetbe vette, ellene közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének gyanúja miatt indítottak eljárást.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.