Balesetet okozott, majd a mentősökre támadt egy mohácsi férfi

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Vasárnap este előzés közben csúszott meg egy autós Mohácson, és előbb egy azonos irányba haladó gépkocsival, majd egy parkoló autóval is összeütközött. Végül egy ház kapuját kidöntve állt meg. A sérült sofőrt a tűzoltók emelték ki az autóból, aki a Police.hu beszámolója szerint végig zavartan viselkedett. Megütötte az őt vizsgáló egyik mentőtisztet, aki könnyű sérülést szenvedett. 

A férfi autójából egy gáz-riasztófegyver is előkerült. A rendőrség a férfit őrizetbe vette, ellene közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének gyanúja miatt indítottak eljárást. 

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.