Nincs kézbesítő, összegyűjtve, a Postán kapták a meg győrújfaluiak az elmúlt két hét leveleit

gazdaság
2018 május 11., 11:04
comments 193

Nem kaptak levelet az elmúlt egy-két hétben a győrújfaluiak, írja a Kisalföld. Egy helyi férfi a lapnak elmondta, hogy

„a faluban élő barátom vállalkozó, elég sok hivatalos iratot kap postán. A feleségének tűnt fel, hogy jó ideje már nem érkeznek levelek, üres a postaláda. Bementek a helyi postahivatalba, s vagy egykilónyi összegyűlt levelet adtak át neki. Állítólag azért nem kézbesítették, mert nem volt, aki kivigye."

Ezután ő is bement a postára, ahol átvette az ő két hét alatt felgyűlt levélpakkját is. A Kisalföld megkeresésére a Magyar Posta megerősítette: gond a munkaerőhiány, „néhány hete Győrújfalu postán is hiányzik az egyik kézbesítő.”  

„A létszám feltöltéséig a kézbesítést helyettesítéssel oldja meg a posta, azonban az elmúlt 4 napban a postavezető is megbetegedett, s az ő helyettesítését is meg kellett oldani. Így fordulhatott elő, hogy a postai dolgozók minden erőfeszítése ellenére sajnálatosan a postán maradt vissza lejárt kézbesítési határidejű küldemény, kezelői munkahiba miatt. A konkrét eset ebben a rövid időszakban fordult elő,”

írták. Szerdán viszont, miután egyre több panasz érkezett, soron kívül intézkedtek, és minden felgyűlt levelet házhoz vittek. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt