Ötszáz jegyet ad ingyen a Videoton a szurkolóinak

sport
2018 május 15., 08:02
comments 125

A Videoton csapata honlapján jelentette be, hogy a következő, Vasas elleni bajnokira az első ötszáz jegyet a játékosok fizetik a szurkolóknak. Az előző fordulóban a Pancho Arénában összesen amúgy 1977 néző volt kíváncsi az NB1 éllovasára. A székesfehérvári együttes csapatkapitánya, Juhász Roland azzal indokolta az ingyenjegyeket, hogy

"most ezzel a kis gesztussal is szeretnénk megköszönni nekik az eddigi szurkolást, valamint kérjük őket, hogy tartsanak velünk Újpestre is, hogy a Vasas meccs után is együtt örülhessünk a három pontnak."


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.