Tűz volt egy angyalföldi panelben

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Tűz ütött ki Angyalföldön, a Tomori utca egyik nyolcemeletes panelházának földszintjén kedden kora hajnalban, számolt be a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság az MTI-nek. Az épület harminc négyzetméteres földszinti tárolója kapott lángra, a lépcsőházat ellepte a füst. A tűzoltók mind a negyvenhárom lakót kivezették a szabadba, közülük egyet szállítottak kórházba füstmérgezés gyanújával. Miután eloltották a tüzet, és átszellőztették az épületet, a lakók visszatérhettek otthonaikba. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.