Épp a bíróságra igyekezett, ahol lopás miatt volt tárgyalása, csak még beugrott előtte lopni a boltba

bűnügy
2018 május 24., 11:19
comments 48

Egy mezőkövesdi férfi tavaly ősszel a Facebookon élőben közvetítette, ahogy lopni megy egy boltba és a polcok között sétálva különböző csokoládékat rejt el a ruhájában. Pechje volt, a felvételt végignézte egy rendőr ismerőse is, és intézkedett.

A férfit bíróság elé idézték a lopás miatt, ő pedig autóbusszal érkezett Mezőkövesdre a januári tárgyalására.

A tárgyalás előtt azonban gondolt egyet, bement egy mezőkövesdi üzletbe, és ellopott egy elektromos szakállvágót.

Majd a fél órával később kezdődő tárgyalására a lopott árut is magával vitte. Az üzlet dolgozói csak két nappal később észlelték a termék eltűnését, majd a biztonsági kamera felvétele alapján beazonosították az elkövetőt, akit ezután ismét bíróság elé állítottak.

A Mezőkövesdi Járásbíróság végül május 19-én szabálysértési eljárásban 150 000 forint pénzbírsággal sújtotta - közölte a Miskolci Törvényszék.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.