Gyalogost gázolt halálra egy autó éjszaka a Blaha Lujza téren

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Autó gázolt el egy gyalogost Budapest VIII. kerületében, a Blaha Lujza téren. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette - közölte a police.hu. A baleset szerda késő éjjel történt, a rendőrség még vizsgálja a baleset körülményeit.

Egy olvasónk azt írta, az autó nagy sebességgel ütötte el a fiatalembert a villamosmegálló melletti gyalogosátkelőnél. “Valószínűleg a piros jelzésen ment át a zebrán, mert a csattanás pillanatában, amikor odafordultam, több autó is közlekedett az úton” - írta. Hozzátette, hogy a férfi több percen keresztül feküdt az úton, amíg a rendőrök megérkeztek. Addig a járókelők próbálták megállítani a forgalmat.

Forrás: olvasónk


Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.