Két évig nem indulhat semmilyen tisztségért Hadházy Ákos

POLITIKA
2018 május 24., 13:22

Döntést hozott az LMP fegyelmi bizottsága a volt társelnök ügyében, ennek értelmében Hadházy két évig semmilyen tisztségért nem indulhat a pártban. A hvg.hu értesülését a politikus megerősítette, és hozzátette,

fellebbezett, és azt kéri, négy évre súlyosbítsák büntetését.

Marad a pártban és a parlamentben is, és folytatja a korrupcióellenes munkát is. Hadházy ellen azért indult etikai vizsgálat, mert a választások előtt úgy egyeztetett az MSZP-vel, hogy arról párttársait nem tájékoztatta. Az LMP több képviselőjelölt ellen is indított vizsgálatot, mert egyeztettek más ellenzéki pártokkal.

Hadházy Ákos, az LMP társelnöke beszédet mond a párt országértékelő rendezvényén 2018. február 17-én.
photo_camera Hadházy Ákos, az LMP társelnöke beszédet mond a párt országértékelő rendezvényén 2018. február 17-én. Fotó: Máthé Zoltán/MTI/MTVA
Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.