Melltartót viselt a brit férfi, aki krumplival akarta feltölteni hotelszobája kádját

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A 30 éves James Johnsont Angliában tartóztatták le a rendőrök, szobájában rengeteg drogot találtak - írja a Daily Echo. A férfi a pólója felett viselte a melltartót, és egy Eastleigh-i szállodába próbálta felhordani a burgonyát - eddig ismeretlen okokból. A bíróságon azt mondta, akkor „ez tűnt helyesnek”. Johnson és barátai egy éjszakát akartak csak bulizni a városban, aztán valahogy öt napra nyúlt a parti. A hotelszobáján kívül otthonát is átkutatták, mindkét helyszínen jó sok drogot találtak. Ebből arra a következtetésre jutottak, a férfi árusítani is kívánta az árut. Johnson bűnösnek vallotta magát, tettét megbánta. 18 hónap közérdekű munkára ítélték, és kötelezték, hogy vegyen részt egy 9 hónapos drogprevenciós programban.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.