Melltartót viselt a brit férfi, aki krumplival akarta feltölteni hotelszobája kádját

A 30 éves James Johnsont Angliában tartóztatták le a rendőrök, szobájában rengeteg drogot találtak - írja a Daily Echo. A férfi a pólója felett viselte a melltartót, és egy Eastleigh-i szállodába próbálta felhordani a burgonyát - eddig ismeretlen okokból. A bíróságon azt mondta, akkor „ez tűnt helyesnek”. Johnson és barátai egy éjszakát akartak csak bulizni a városban, aztán valahogy öt napra nyúlt a parti. A hotelszobáján kívül otthonát is átkutatták, mindkét helyszínen jó sok drogot találtak. Ebből arra a következtetésre jutottak, a férfi árusítani is kívánta az árut. Johnson bűnösnek vallotta magát, tettét megbánta. 18 hónap közérdekű munkára ítélték, és kötelezték, hogy vegyen részt egy 9 hónapos drogprevenciós programban.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.