Felhőszakadást hoz a szombat

időjárás
2018 május 25., 16:08
comments 158

Elsőfokú figyelmeztetéseket adott ki a heves zivatarok és felhőszakadások miatt szombatra az Országos Meteorológiai Szolgálat. Veszélyjelzésük szerint 

a legnagyobb valószínűséggel az ország középső és keleti részén alakulhatnak ki intenzívebb zivatarok napközben. 

A nagy mennyiségű csapadék mellett 

a 70-80 kilométer/óra feletti széllökés és nagyobb szemű jég sem kizárt.

Az elsőfokú figyelmeztetés szinte az egész országra érvényben van, kiadták Budapestre, Pest, Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Fejér, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Nógrád, Somogy, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Tolna, Veszprém és Zala megyére is.

Jó hír: miközben esik, meleg lesz. A legmagasabb hőmérséklet 23-30 Celsius-fok között valószínű. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.