Hivatalos: mától nemzetközi sportpályázatokért felelős kormánybiztosa is van az országnak

Megjelent az első négy kormánybiztos neve a pénteki Magyar Közlönyben. Két szereplő maradt, ami eddig:

  • Andrew G. Vajna a nemzeti filmipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos,
  • ill. Révész Máriusz, aki az aktív kikapcsolódás fejlesztésével és népszerűsítésével összefüggő feladatok kormánybiztosa.

Azt már lehetett tudni, hogy Fürjes Balázs kormánybiztosként felel majd a kiemelt budapesti fejlesztésekért, de azt nem, hogy emellett kinevezte Orbán Viktor őt

a nemzetközi sportpályázatokért felelős kormánybiztosnak is.

Feladata többek közt a "2030-ig tartó időszak kormányzati stratégiájának (a továbbiakban: Kiemelt Nemzetközi Sportesemény Stratégia), amely tartalmazza a megpályázandó kiemelt nemzetközi sportesemények felsorolását", végrehajtása.

Gyopáros Alpár a Modern Települések Fejlesztéséért felelős kormánybiztosa lett. Lényegileg megőrökölte Kósa Lajos korábbi feladatát. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.