Utcákat és házakat öntött el az eső Keszthelyen

A kora délután lezúduló nagy mennyiségű csapadék pincéket, garázsokat, üzlethelyiségeket öntött el, jelentette Szita Zsolt, a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője. Hozzátette: rövid idő alatt több mint 30 segélyhívást kaptak, többségében Keszthelyről, kisebb részben Gyenesdiásról.

A Légiprojekt csatorna készített drónos felvételeket az elázott városról:

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.