Ramos likvidálta Szalaht a BL-döntőben

bajnokok ligája
2018 május 26., 17:32
comments 106

Az óriási szezont futó egyiptomi a 30. percben sírva hagyta el a pályát a Bajnokok Ligája-döntjében, miután pár perccel korábban a vállánál fogva rántotta földre Sergio Ramos. Szalah ápolást kért, visszatért a pályára, de pár perccel később cserét kért és zokogva hagyta el a pályát. 

link Forrás

A Liverpool legveszélyesebb emberét likvidáló Ramos sárgát sem kapott. 

photo_camera Ramos az áldozata felett magyaráz. Sikeresen, nem kapott sárgát sem Fotó: SERGEI SUPINSKY/AFP

Szalaht Lallana váltotta.

link Forrás

Ronaldo vigasza.

photo_camera Fotó: SERGEI SUPINSKY/AFP

A Real is elveszített egy embert a 36. percben, Carvajal bokája aláfordult, Nacho jött be a helyére. A meccs a szünetben 0-0-ra áll, Szalah sérülése után a Real vette át az irányítást, szerzett is egy gólt, de les miatt nem adta meg a bíró. 

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.