Szedett egy vargányát, így azonnal újra az élvonalba került Hide The Pain Harold, a magyar mémvilágsztár

2011. óta ismeri az arcát a fél világ, vagyis már igazi régi mémmotoros a fájdalmas arckifejezése miatt világhírű Hide The Pain Harold. A féfiről 2016-ban a 444 írta meg először, hogy hús-vér személy, sőt egyenesen magyar, Arató Andrásnak hívják és nyugdíjas világítástechnikai szakember.

Arató karrierje, ma már hihetetlennek hangzó módon, az iwiw-en indult, itt írt rá ugyanis egy stockfotóügynökségnek dolgozó fotós, hogy pont ilyen arcú embert keres egy sorozat elkészítéséhez. Arató belement, majd alkalmi stockfotómodell lett belőle, hogy 2011. szeptember 13.-án egy Greenen72 nevű felhasználó a Facepunch egyik fórumába kiposztolja pár fotóját, elindítva ezzel a mémkarrierjét.

(A stockfotó-ügynökségek reklámokhoz, kiadványokhoz, plakátokhoz felhasználható fényképeket készítenek, rendeznek katalógusokba és árulnak.)

Bár évekig nem különösebben foglakozott az egésszel 2016.-ban aktivizálta magát, vagyis leleplezte magát az orosz rajongói előtt. A comig out híre az egész neten nagy hullámokat kavart, Arató ennek hatására saját Youtube-csatornát, majd Facebook-oldalt indított.

Harold pár napja kiposztolt egy olyan fotót az oldalára

amilyent ebben a fantasztikus gombaszezonban akár én is kiposztolhattam volna

de az persze a kutyát sem érdekelte volna, mivel nekem sajnos nincs ilyen vonzó, ugyanakkor mélyen fájdalmasnak tűnő mosolyom.

Az eredmény? Íme:


És ki tudja, hol a  vége.


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.