Szedett egy vargányát, így azonnal újra az élvonalba került Hide The Pain Harold, a magyar mémvilágsztár

2018 május 28., hétfő 10:53
62

2011. óta ismeri az arcát a fél világ, vagyis már igazi régi mémmotoros a fájdalmas arckifejezése miatt világhírű Hide The Pain Harold. A féfiről 2016-ban a 444 írta meg először, hogy hús-vér személy, sőt egyenesen magyar, Arató Andrásnak hívják és nyugdíjas világítástechnikai szakember.

Arató karrierje, ma már hihetetlennek hangzó módon, az iwiw-en indult, itt írt rá ugyanis egy stockfotóügynökségnek dolgozó fotós, hogy pont ilyen arcú embert keres egy sorozat elkészítéséhez. Arató belement, majd alkalmi stockfotómodell lett belőle, hogy 2011. szeptember 13.-án egy Greenen72 nevű felhasználó a Facepunch egyik fórumába kiposztolja pár fotóját, elindítva ezzel a mémkarrierjét.

(A stockfotó-ügynökségek reklámokhoz, kiadványokhoz, plakátokhoz felhasználható fényképeket készítenek, rendeznek katalógusokba és árulnak.)

Bár évekig nem különösebben foglakozott az egésszel 2016.-ban aktivizálta magát, vagyis leleplezte magát az orosz rajongói előtt. A comig out híre az egész neten nagy hullámokat kavart, Arató ennek hatására saját Youtube-csatornát, majd Facebook-oldalt indított.

Harold pár napja kiposztolt egy olyan fotót az oldalára

amilyent ebben a fantasztikus gombaszezonban akár én is kiposztolhattam volna

de az persze a kutyát sem érdekelte volna, mivel nekem sajnos nincs ilyen vonzó, ugyanakkor mélyen fájdalmasnak tűnő mosolyom.

Az eredmény? Íme:


És ki tudja, hol a  vége.


Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt