Jó folyadékbevitelt minden kedves olvasónknak!

Jó reggelt kívánok, gyönyörű, derült nyári reggelre ébredtünk, és ez a hőmérsékleten is érződik. Már most meleg van, és már most előfordulnak záporok, zivatarok is.

A helyzet délelőtt tovább fokozódik, Baranyában már ekkor 27-28 fok lesz záporokkal, zivatarokkal. Az ország többi részén délelőtt még elviselhetőbb lesz az idő, 23-26 fok közti hőmérsékletek várhatók.

Délutánra már kezd tarthatatlanná válni a helyzet. Az Alföldön ekkor már bőven 30 fok lesz, Nyugat-Magyarországon pedig záporok és zivatarok. Ha valaki ez utóbbiban visszatérő témát lát, nem téved. Tekintettel a hőmérsékletekre, a praktikus javaslatom, hogy hagyják nyugodtan otthon a vízhatlan öltözékeket, és inkább várják ki, míg elvonul a vihar.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.