Meg lehet nyugodni, kibékült Vujity Tvrtko és a Viszkis

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Tagadhatatlan, hogy magyar televíziózás soha nem járt még ilyen magaslatokban, talán csak 1993-ban, amikor Friderikusz Sándor alázta Lagzi Lajcsit úgy, hogy a végén egy egész ország érezte magát sokkal rosszabbul ettől az egésztől..

Most Vujity Tvrtko és a Viszkis rablóként elhíresült Ambrus Attila békült ki az ATV-n.

Azért vesztek össze, mert egy korábbi műsorban Vujity Tvrtko Ambrus szemére vetette, hogy bűnözőként vált sztárrá. A Viszkis erre LESZILÁRDOZTA a Balogh Szilárd néven született műsorvezetőt, és letámadta azzal, hogy nem a saját nevén él.

Ambrus ezután több lapnak is nyilatkozott arról, hogy mennyire kevésre tartja Balogh Szilárdot, és megfordult a fejében, hogy amikor végre személyesen találkoznak, LEVESZI MAJD TVRTKO SAPKÁJÁT, de végül erről mégis letett, mert az ügyvédei mondták, hogy az túl durva lenne.

„Már hánytam attól, hogy ő évek óta belém törli a lábát, miközben álságos dumákkal próbálja eladnia az embereknek a szaros történeteit. Próbáltam a helyzetet kulturáltan megoldani, de már a felvezetőjében azt mondta, hogy én másoknak, többek között neki is elloptam a pénztárcáját. Azt nem értem, hogy aki a saját nevét nem meri felvállalni, az miért támad úgy embereket, hogy azok nem tudják megvédeni magukat. A szememben ő egy hiteltelen senki, nem adok egy évet, és innen is kirúgják, ahogy Amerikából is hazatántorgott” – mondta a Borsnak A Nagy Összeveszés után a Viszkis, aki szerint Tvrtko egyszerűen irigy, amiért Ambrusról készült film, és nem a tévés pokoli történeteiről.

De hála az égnek, szerdán este vége lett a csörtének, a felek kibékültek az ATV-n.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.