Soha többé nem akar rappereket látni a ranchén Kanye bulija után egy wyomingi nő

külföld
2018 június 06., 10:56
comments 100

Elég komoly lehetett a buli, amit Kanye West legújabb albuma alkalmából tartott. A saját bevallása szerint is mentális betegségben szenvedő, az utóbbi időben elég fura nyilatkozatokat adó rapper az Isten háta mögött, az egész Egyesült Államok egyik legnéptelenebb vidékén, a kies Wyomingban tartotta a bulit a Diamond Cross Ranchen.

De még így is akkora ricsajt tudtak csapni, hogy a szomszédok panaszkodjanak. Ez nem kis teljesítmény, tekintettel arra, hogy a legközelebbi szomszéd is majd kilométerre lakik a ranchtől - igaz, ennél közelebb van egy lakóautós kemping is.

A sztároktól hemzsegő partin Chris Rock volt az MC, rajta kívül még ott volt Big Sean, Pusha-T, Nas, Jonah Hill, Kid Cudi, 2 Chainz és Lil Yachty is. A rapperek Jane Golliher, a tulajdonos szerint 40 decibellel túllépték a 80 decibeles hangküszöböt.

Golliher ezért most úgy döntött, hogy soha többé nem enged rappereket a ranchére. Attól nem zárkózott el, hogy a jövőben "nappali koncerteket" tartsanak ott, de csak olyan művészek, akik "jó zenét" csinálnak.

Golliher amúgy 50 ezer dollárért adta bérbe birtokát Kanyénak, de utólag már kevesli ezt. Golliherék amúgy már a parti alatt nézeteltérésbe keveredtek Kanyéval, mert az eredeti megállapodás szerint a buli este tízig tartott volna, de fél tízig még el se kezdődött. Golliher férje ekkor majdnem lekapcsolta az áramot. (Via Complex)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.