Soha többé nem akar rappereket látni a ranchén Kanye bulija után egy wyomingi nő

2018 június 6., szerda 10:56
100

Elég komoly lehetett a buli, amit Kanye West legújabb albuma alkalmából tartott. A saját bevallása szerint is mentális betegségben szenvedő, az utóbbi időben elég fura nyilatkozatokat adó rapper az Isten háta mögött, az egész Egyesült Államok egyik legnéptelenebb vidékén, a kies Wyomingban tartotta a bulit a Diamond Cross Ranchen.

De még így is akkora ricsajt tudtak csapni, hogy a szomszédok panaszkodjanak. Ez nem kis teljesítmény, tekintettel arra, hogy a legközelebbi szomszéd is majd kilométerre lakik a ranchtől - igaz, ennél közelebb van egy lakóautós kemping is.

A sztároktól hemzsegő partin Chris Rock volt az MC, rajta kívül még ott volt Big Sean, Pusha-T, Nas, Jonah Hill, Kid Cudi, 2 Chainz és Lil Yachty is. A rapperek Jane Golliher, a tulajdonos szerint 40 decibellel túllépték a 80 decibeles hangküszöböt.

Golliher ezért most úgy döntött, hogy soha többé nem enged rappereket a ranchére. Attól nem zárkózott el, hogy a jövőben "nappali koncerteket" tartsanak ott, de csak olyan művészek, akik "jó zenét" csinálnak.

Golliher amúgy 50 ezer dollárért adta bérbe birtokát Kanyénak, de utólag már kevesli ezt. Golliherék amúgy már a parti alatt nézeteltérésbe keveredtek Kanyéval, mert az eredeti megállapodás szerint a buli este tízig tartott volna, de fél tízig még el se kezdődött. Golliher férje ekkor majdnem lekapcsolta az áramot. (Via Complex)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt