Soha többé nem akar rappereket látni a ranchén Kanye bulija után egy wyomingi nő

Elég komoly lehetett a buli, amit Kanye West legújabb albuma alkalmából tartott. A saját bevallása szerint is mentális betegségben szenvedő, az utóbbi időben elég fura nyilatkozatokat adó rapper az Isten háta mögött, az egész Egyesült Államok egyik legnéptelenebb vidékén, a kies Wyomingban tartotta a bulit a Diamond Cross Ranchen.

De még így is akkora ricsajt tudtak csapni, hogy a szomszédok panaszkodjanak. Ez nem kis teljesítmény, tekintettel arra, hogy a legközelebbi szomszéd is majd kilométerre lakik a ranchtől - igaz, ennél közelebb van egy lakóautós kemping is.

A sztároktól hemzsegő partin Chris Rock volt az MC, rajta kívül még ott volt Big Sean, Pusha-T, Nas, Jonah Hill, Kid Cudi, 2 Chainz és Lil Yachty is. A rapperek Jane Golliher, a tulajdonos szerint 40 decibellel túllépték a 80 decibeles hangküszöböt.

Golliher ezért most úgy döntött, hogy soha többé nem enged rappereket a ranchére. Attól nem zárkózott el, hogy a jövőben "nappali koncerteket" tartsanak ott, de csak olyan művészek, akik "jó zenét" csinálnak.

Golliher amúgy 50 ezer dollárért adta bérbe birtokát Kanyénak, de utólag már kevesli ezt. Golliherék amúgy már a parti alatt nézeteltérésbe keveredtek Kanyéval, mert az eredeti megállapodás szerint a buli este tízig tartott volna, de fél tízig még el se kezdődött. Golliher férje ekkor majdnem lekapcsolta az áramot. (Via Complex)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.