Szijjártó elfogadhatatlannak tartja, hogy Magyarországot túlzott oroszbarátsággal vádolják

Szijjártó Péter Magyarország "történelmi tapasztalataival" indokolta, hogy kormánya miért "pragmatikus" az Oroszországhoz fűződő viszonyában. Pragmatikus alatt valószínűleg barátit érthet, mert mindezt azokra a bírálatokra reagálva mondta a német Phoenix televíziónak adott interjújában, melyek szerint Magyarország túlzottan barátságos Oroszországgal.

Hogy történelmi tapasztalat alatt mire gondolhatott, azt sajnos nem fejtette ki. Közel egyidősek vagyunk a miniszter úrral, én történelmi tanulmányaim során azt tanultam, hogy az elmúlt bő másfél évszázadban Oroszország volt az, ami kétszer is megszállta az országot, másodjára olyan hosszan, hogy még én is megtapasztalhattam, így a miniszter úr is. (Via 24.hu)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.