Hét órát élt túl a föld alatt egy elásott csecsemő

A brazíliai Mato Grosso állam Xingu Nemzeti Parkjában élő őslakosok elástak egy nem kívánt gyermeket közvetlenül születése után, a kislány hét órát töltött a föld alatt, mire a rendőrök kiásták. Túlélte, sértetlenül került kórházba, számolt be az AFP. 

Fotó: HO/AFP

Egy védőnő szemtanúja volt, mikor a gyermeket elföldelte a saját családja, ő értesítette a rendőrséget az esetről. Vizsgálják, hogy csecsemőgyilkosság történt-e vagy pedig a kamajura indián törzshöz tartozó család halottnak hitte a babát. Utóbbi nem valószínű: a beszámolók szerint az apa nem akart gyereket vállalni, az anya pedig csak 15 éves. (via MTI)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.