Megostorozták egy kicsit a Jobbik képviselőjét

A Siófoki Kettesfogathajtó Versenyről jelentkezett be Potocskáné Kőrösi Anita, korábbi siófoki alpolgármester, aki Janiczák Dávid helyére ült be a parlamentbe. „Ezen a versenyen is bebizonyosodott, hogy lovas nemzet a magyar. Gyakorlott hajtók, szebbnél szebb lovak küzdelme a szalagokért” - összegezte benyomásait.

Hozzátette: az akadályhajtás és vadászhajtás futamok között a magyar csikósok tartottak bemutatót, ahol személyesen is megtapasztalhattam az „asszonyverést csikós módra”.

Fotó: Facebook/Potocskáné Kőrösi Anita

Potocskáné nem az első, aki az asszonyverésnek ezt a tréfás formáját népszerűsíti. 2016-ban a köztévé riporterét „Így neveli a betyár az asszonyt!” felkiáltással csapdosták meg karikás ostorral:

De nem csak nők jeleskednek az önostoroztatásban: tavaly az utolérhetetlen Boldog István közvetítette élőben, ahogy az Alföldi Betyárétel Főző Fesztiválon „elkövetett és elgondolt bűneiért deresre húzatik és az ő segge tizenkétszer ostorral megveretik”.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.