Közszolgálati asszonyverés: karikás ostorral, élőben verték az MTVA riporternőjét

Az élő autópálya-közvetítés után újra feladta a leckét a köztévé a hagyományos televíziózásnak.

A Tihanyi Levendula Fesztiválról jelentkezett be élőben az MTVA női riportere*, aki csúzlizott és biciklizett is, majd a „színes programkavalkád” bedurvult: egyszer csak Kiss József, a vámosi csárda külön bejáratú betyárja mutatta be rajta, hogyan kell bánni az asszonyokkal.

A férfi előbb bemutatta a szaruját meg a dohányzacskóját, aztán a riporter a karikás ostor felől érdeklődött. A nő mondta, hogy megtanulná használni, de nem meri, aztán kérte, hogy próbálják meg. „Kicsit izgulok, megmondom őszintén. Biztos ez?” – mondta a nő, aztán olyan történt, amit nem hittünk volna, hogy 2016-ban láthatunk tévében:

„Ott marad, nem mozog, mert adok én neki! A kutya fáját, így neveljük mi az asszonyt! Nem főzött vacsorát? Adok én neki! Így neveli a betyár az asszonyt! Így kell ezt csinálni”

– tréfálkozott a betyár.

„Jajj! Jajj!”

– hangzott a válasz.

A játékos nőverés után a betyár levonta a konzekvenciát:

„Emberek, az ilyen nőt meg köll becsülni, okvetlen, mert bírja a verést, ebből jó asszony lesz!”

„Sose gondoltam volna, hogy a tihanyi Belső-tónál, a Tihanyi Levendula Fesztiválon fognak jól elnáspángolni karikás ostorral, egy vén betyár, de hát ez is megtörtént, merthogy itt a Nyár 2016!-ban bármi megtörténhet” – mondta a riporter, és hát ezek után tényleg bármi megtörténhet.

* A cikk korábbi verziójában azt írtuk, hogy a riporter a Petőfi Live-ból ismert Reaktor Viki. Tévedtünk, a riporter nem Reaktor Viki. Az érintettektől a hibáért elnézést kérek.