Hé, ide befér a fejem, gondolta egy minnesotai nő, majd beszorult a kipufogóba

Senki se hibáztatná Kaitlyn Stromot, ha gyorsan megpróbálná elfelejteni a hétvégi Winstock Country Music Festivalon történteket. Erre kevés esélye van, már csak azért is mert történetét a helyi tévéadókon túl előbb az országos, majd a világsajtó is felkapta, még a legnagyobb amerikai hírügynökség, az AP is beszámolt róla.

Mondjuk nem csodálom. Strom ugyanis egy pickup kisteherautó túlméretezett kipufogójára nézve azt gondolta magában,

"hé, ebbe belefér a fejem!".

A gondolatot tett követte. Strom beletuszakolta a fejét. "Megpróbáltam. Tényleg befért. Csak aztán nem akart kijönni" - mesélte a Hutchinson Leader című helyi lapnak.

Így hát Strom fejére egy időre ráragadt egy több száz kilós kisteherautó. A nőt végül a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk, akik háromnegyed óra elteltével lefűrészelték a fejéről a kipufogót.

A kalandot ugyan sérülések nélkül megúszta, de pechjére a helyi sheriff azért megbírságolta, mert fiatalkorúként alkoholt fogyasztott. (Via Huffpo)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.